လူအမ်ားႀကိဳက္ႏွစ္သက္ၾကသည့္
ေပါက္စီသည္ တရုတ္ရိုးရာ ႏွစ္သစ္ကူးပြဲေတာ္တြင္ စားသံုးရန္ ျပဳလုပ္ေလ႔ရွိၿပီး အထူးသျဖင့္
တရုတ္ႏိုင္ငံ ေျမာက္ပိုင္းႏွင့္ အေရွ႕ပိုင္းတြင္ ပိုမိုျပဳလုပ္ေလ႔ရွိသည္။ ေပါက္စီကို
တရုတ္လို က်ံဳ႕က်ဴးလို႔ေခၚၾကၿပီး တရုတ္ႏိုင္ငံ ေျမာက္ပိုင္းေန ျပည္သူတို႔၏ အဓိက စားစရာတစ္မ်ိဳးျဖစ္ၿပီး
ႏွစ္သစ္ကူးပြဲေတာ္ က်င္းပခ်ိန္တြင္ ခ်မ္းသာျခင္းႏွင့္ သာယာ၀ေျပာျခင္းႏွင့္ အမွတ္သေကၤတအျဖစ္
ျပဳလုပ္ၾကေၾကာင္း သိရပါသည္။
No comments:
Post a Comment