အစားအစာမ်ားအား
ၾကာရွည္ လတ္ဆတ္ေစသည့္ နည္းလမ္းမွာ ေျပာင္းလဲမႈတစ္ခု၏ ေရွ႕ေျပးပံုစံ ျဖစ္ေစႏိုင္ေသာ
ပုပ္သိုးေစသည့္ ပရိုတိန္းအား ဓာတ္ျပဳျခင္း နည္းျဖစ္သည့္ ဆုတစ္ဆုကို ေပးအပ္ခဲ့ေၾကာင္း
လန္ဒန္အေျခစိုက္ ဒီဇိုင္းပညာရွင္မ်ား၏ ေျပာၾကားခ်က္အရ သိရပါသည္။ ဒါဟာ အစားအစာမ်ား အေလလြင့္မႈကို
ေလ်ာ့ခ်ေပးမွာ ျဖစ္ျပီး ကိုယ္တြင္း အစိတ္အပိုင္း နည္းစနစ္ကို ေကာင္းမြန္ေစမွာ ျဖစ္ေၾကာင္း
သိရွိရပါသည္။
No comments:
Post a Comment